Overzicht nieuws
Uitgelicht | Dinsdag 13 november 2018

Gratis inloopspreekuur bij plastisch chirurg

Op vrijdag 16 november kunnen mensen vrij binnenlopen bij de plastisch chirurgen van OLVG. Dit in het kader van de landelijke Dag van de Plastische Chirurgie. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 16.00 en 18.00 uur op de polikliniek Plastische Chirurgie van OLVG, locatie Oost. Tijdens dit inloopspreekuur kunnen bezoekers kennis maken met de vele facetten van het vak en hun vragen stellen.

Vragen en wensen

De landelijke open dag heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vele mogelijkheden die dit medisch specialisme kan bieden. Dit jaar is het thema Postbariatrie. Patiënten die na een bariatrische ingreep of zelf door lifestyle veranderingen flink zijn afgevallen, hebben de mogelijkheid om hun overtollige huid te laten verwijderen door middel van een buikwandcorrectie, correctie van de bovenarmen/ bovenbenen en correctie van de borsten.

Individueel advies

De plastische chirurgen van OLVG willen bezoekers tijdens het inloopspreekuur zowel algemeen informeren, maar ook specifiek adviseren. Bezoekers kunnen hun persoonlijke vraag of wens voorleggen in een privégesprek van maximaal tien minuten.

Deelname

Geïnteresseerden zijn vrijdag 16 november tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom op de polikliniek Plastische Chirurgie van OLVG, locatie Oost. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden. Een verwijzing is niet nodig en er wordt geen dossier aangelegd.

Locatie

Bezoekers kunnen zich melden bij polikliniek Plastische Chirurgie op OLVG, locatie Oost.

Betrokken zorgverleners en afdelingen