Overzicht verwijsnieuws
Uitgelicht | Donderdag 10 december 2020

Eindejaarsboodschap OLVG

We zullen 2020 niet snel vergeten. Het was een jaar waarin veel gevraagd werd van iedereen, waarin een enorm beroep werd gedaan op onze samenwerking en flexibiliteit. Maar het was ook een jaar met kansen, een jaar van intensief samenwerken om dingen toch voor elkaar te krijgen.

We kunnen gerust stellen: 2020 was een heftig jaar. Een jaar waarin alles zoals we dat kenden, anders was. Waarin de straten van onze mooie stad soms leeg waren, waarin het stil was op de praktijken en in de Lichtstraat van OLVG.  Maar het was ook een jaar waarin tegelijkertijd in ons ziekenhuis en op allerlei andere plekken keihard werd gewerkt aan de zorg voor zeer zieke COVID-patiënten, terwijl we probeerden de zorg  voor anderen die het nodig hadden zo goed mogelijk door te laten gaan. 

En terwijl we elkaar vroeger regelmatig live troffen, is er nu vaak alleen digitale verbinding. Maar we hopen u allen spoedig weer te kunnen uitnodigen!

OLVG wil alle huisartsen en andere samenwerkingspartners  bedanken voor de samenwerking in dit bijzondere jaar en fijne feestdagen toewensen.