Overzicht verwijsnieuws
Uitgelicht | Maandag 9 november 2020

Bezoek OLVG meldt zich voortaan bij Patiënten Servicepunt

Vanwege het coronavirus gelden aangepaste regels voor het bezoeken van patiënten die zijn opgenomen op de verpleegafdelingen van OLVG. Dit zijn ingrijpende maatregelen voor zowel de patiënten en hun naasten als voor zorgverleners. De regels zijn mogelijk niet altijd helemaal duidelijk geweest en niet iedereen houdt zich aan de regels. Om discussies op de verpleegafdelingen te beperken hebben we de routing van bezoekers aangepast en de informatie hierover verduidelijkt. Nieuw is dat bezoekers zich moeten aanmelden bij het Patiënten Servicepunt.

Aanmelden bij het Patiënten Servicepunt kan telefonisch. Bezoekers kunnen het Patiënten Servicepunt bellen voordat zij naar OLVG gaan, op de dag dat zij op bezoek willen komen. Het Patiënten Servicepunt is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-19:00 uur en in het weekend van 08:00-18:00 uur via het telefoonnummer 020 510 81 10.

Op het Patiënten Servicepunt wordt gecontroleerd of voor die dag bezoek mogelijk is.  Als dit het geval is, wordt de naam van de bezoeker geregistreerd. Zodra de bezoeker in OLVG is, krijgt de bezoeker een bezoekerspas.

Patiënten worden mondeling en schriftelijk geïnformeerd over de bezoekregels bij het opnamegesprek. Ook wordt bij het Patiënten Servicepunt een folder uitgereikt. U vindt de bezoekregels in verband met corona op onze website.