Overzicht nieuws
Uitgelicht | Vrijdag 1 september 2017

A10 West weer open

De A10 West ging deze zomer dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Sinds zaterdag 2 september is de route - twee dagen eerder dan gepland - weer volledig beschikbaar.

De extra tijd die was ingecalculeerd voor tegenvallers bleek achteraf niet nodig. Het werk verliep soepel en het weer zat mee. Goed nieuws, ook voor OLVG, locatie West. Ons ziekenhuis is weer goed bereikbaar voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Eerdere berichtgeving (17 augustus 2017):

24 juli tot 4 september: A10 West dicht

De A10 West is deze zomer tot 4 september dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A5, A9, A4 en via de A10 Noord. Houd rekening met een langere reistijd.

De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats aan het deel tussen de Basisweg en knooppunt De Nieuwe Meer. De weg wordt in zes weken afgesloten: eerst drie weken in zuidelijke richting en daarna drie weken in noordelijke richting.

Rijkswaterstaat verwacht de meeste hinder in de laatste week van de werkzaamheden aan de A10 West, van 28 augustus tot 4 september. De werkzaamheden verlopen volgens planning, maar de wegen worden weer drukker nu de vakanties grotendeels zijn afgelopen. Weggebruikers moeten rekening houden met een half uur extra reistijd.

Meer informatie

Naar de website van Rijkswaterstaat