Home

Meer informatie deelname Canal Paradevaar jij dit jaar met ons mee?

Het lijkt ons fantastisch om de Canal Parade dit jaar samen met onze patiënten en bezoekers te beleven. Zo dragen we samen de boodschap van een inclusieve stad uit.

Daarom hebben we 30 plekken op de boot gereserveerd voor mensen die een link hebben met OLVG. Ben je hier bijvoorbeeld geboren? Heeft je moeder in OLVG gelegen en kwam je regelmatig op bezoek? Of ben je een keer geholpen op onze spoedeisende hulp? Kortom, is OLVG jouw ziekenhuis?

Heb je daarnaast een link met de LHBTIQ-community én lijkt het je geweldig om dit jaar met ons mee te varen? Stuur dan vóór 24 mei 2019 je motivatie in en misschien zien we jou straks terug op de OLVG-boot!

Voorwaarden

  • Je bent zaterdag 3 augustus de hele dag aanwezig
  • Je bent aanwezig tijdens de briefingbijeenkomst op donderdagavond 1 augustus
  • Je bent fysiek in staat om de hele dag op een boot te staan/dansen
  • Je hebt een link met ons ziekenhuis
  • Je hebt een link met de LHBTIQ-community

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan. Vergeet ook niet een goede motivatie te schrijven. Waarom is het voor jou belangrijk om op de OLVG-boot te staan?

Vragen?

Twijfel je of deelname aan dit evenement iets voor jou is? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met projectleider Esther Damen via e-mailadres E.R.W.Damen@olvg.nl of telefoonnummer 020 480 7080.