Kaakchirurgische zorg voor mensen met een beperking : u kunt hiervoor terecht bij Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Bij mensen met een beperking komen specifieke tandheelkundige problemen voor. Bijvoorbeeld ontwikkelingsstoornissen zoals een vertraagde doorbraak van tanden of kiezen of problemen die ontstaan doordat de mondverzorging meer moeite kost. De MKA-chirurgen van OLVG zijn gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van patiënten met een beperking.

Wij werken voor de behandeling van deze groep patiënten samen met de Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT). De tandartsen van de SBT bieden hulp aan mensen met een beperking met bijzondere tandheelkundige problemen. De afdeling MKA verzorgt hierbij het kaakchirurgische gedeelte. Vaak vinden de behandelingen onder narcose plaats.

Vragen & contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtchirurgie.

De informatie op deze pagina is afkomstig van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van OLVG. Laatst gewijzigd: