Poliklinische apotheek 24/7 : u kunt hiervoor terecht bij Poliklinische apotheek

Poliklinische apotheek 24/7

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, centrale hal

Openingstijden

24/7 geopend.

Fax

020 894 23 44

Routes

Over de poli

De Sint Lucas Andreas Apotheek is de poliklinische apotheek op OLVG, locatie West. Hier kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag, geneesmiddelen ophalen.

Inschrijven

Inschrijven is niet vereist. Als u voor het eerst komt zal er iets meer tijd voor de administratie nodig zijn dan bij volgende keren.

Vragen?

Heeft u een vraag of suggestie en weet u niet waar u terecht kunt? Neem dan contact op met het de receptie bij de hoofdingang. De medewerkers proberen uw vraag te beantwoorden, of verwijzen u door naar de juiste afdeling.

Wat kan er beter?

Heeft u een tip of verbetersuggestie? Dan horen wij dat graag. Mail uw suggestie door naar informatie@olvg.nl en wij sturen uw bericht door naar de verantwoordelijke persoon in de organisatie. Zo maken we samen de zorg elke dag beter.

Heeft u een klacht?

Bent u ontevreden over uw behandeling, maar levert een gesprek met de betrokken arts of verpleegkundige niet voldoende op. Of vindt u het lastig om in een gesprek uw kritiek te uiten, zoek dan contact met onze klachtenfunctionaris. Samen bekijkt u dan de mogelijkheden om tot een goede behandeling van uw klacht te komen. Ook kunt u bij de klachtenfunctionaris terecht voor een advies over of hulp bij de aanpak van uw klacht. Hier vindt u meer informatie over het indienen van een klacht.

Privacyverklaring

Lees hier de privacyverklaring patiëntgegevens.