Vaatchirurgie

Voetpoliklinieku kunt hiervoor terecht bij Vaatchirurgie

Locatie

OLVG, Locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 06

Tijden spreekuur

donderdagmiddag

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 06

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, Locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

U komt op de Voetpoli als u voetproblemen heeft, bijvoorbeeld door diabetes. 

Uw behandeling vindt plaats in samenwerking met de revalidatiearts, de podotherapeut, de orthopedisch schoenmaker, de internist en de gipsmeester. Hierdoor kunnen we als nodig meteen aanvullend vaatonderzoek doen of schoen- en zoolaanpassingen regelen.

Aansluitend aan de voetenpoli zijn er op de afdeling Chirurgie elke donderdagmiddag een podotherapie- en schoenenspreekuur.

Podotherapie

Het podotherapiespreekuur vindt ook op donderdagmiddag plaats op de polikliniek Chirurgie. Dit spreekuur is bedoeld voor diabetespatiënten met voetproblemen.

Het podotherapiespreekuur wordt gehouden door de podotherapeut. De podotherapeut valt onder de revalidatiearts en wordt ondersteund door een team bestaande uit een chirurg en zo nodig een internist, een diabetesverpleegkundige of een dermatoloog. Na afloop van een bezoek rapporteert de podotherapeut aan uw verwijzer.

Schoenenspreekuur

Op het schoenenspreekuur kijkt een orthopedisch schoenmaker en de revalidatiearts welke aanpassing voor u geschikt is om de voeten beter te beschermen, wondjes te voorkomen of te laten genezen of het lopen te ondersteunen. Er kan gekozen worden voor orthopedische schoenen op maat, maar ook voor steunzolen, semi-orthopedische schoenen of kleine aanpassingen aan de schoen.