Nierziekten

Predialysepoliklinieku kunt hiervoor terecht bij Nierziekten

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 02

Route

Naar de polikliniek

West, route 02

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto. 

 

 

 

Over de poli

Locatie Spuistraat

Als de internist-nefroloog heeft vastgesteld dat uw nierfunctie ernstig verminderd is, kan het zijn dat u in de toekomst met een dialysebehandeling gaat beginnen. Dialyseren zal uw leven en dat van uw directe omgeving ingrijpend veranderen. De predialysepolikliniek is er speciaal op ingericht om u voor te bereiden op de komende dialysebehandelingen.

Uw internist-nefroloog beoordeelt wanneer u doorverwezen wordt naar de predialysepolikliniek. Hier wordt u uitgebreid voorgelicht over de verschillende nierfunctievervangende behandelingen. Ook wordt u intensief begeleid bij lichamelijke klachten die kunnen ontstaan bij een verminderde nierfunctie. U zult veel vragen hebben over wat er allemaal gaat veranderen in uw leven. Een medisch maatschappelijk werker zal u helpen een oplossing te vinden voor alle praktische zaken en ondersteunt u bij het verwerken en accepteren van uw ziekte.

Op de predialyseafdeling blijft u onder behandeling van de internist-nefroloog. De predialyse-verpleegkundige begeleidt u bij het omgaan met uw nierziekte. Ook heeft u contact met een diëtist en een medisch maatschappelijk werker.