Verloskunde

POP-poliu kunt hiervoor terecht bij Verloskunde

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 24

Tijden spreekuur

di: 9.00-12.00 uur woe: 13.00-16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 24

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

Locatie Spuistraat

Ongeveer twee op de tien zwangere vrouwen en kraamvrouwen heeft een psychiatrische aandoening zoals een ernstig depressieve stoornis, een paniekstoornis, een psychose of depressie na de bevalling.

Op de POP-poli werken Psychiatrie, Obstetrie (verloskunde) en Pediatrie (kindergeneeskunde) samen om advies te geven aan patienten die zwanger willen worden of zwanger zijn en bekend zijn met een psychiatrische voorgeschiedenis en/of huidige psychiatrische klachten. In dit POP-adviesgesprek wordt vanuit de drie disciplines een gezamenlijk advies gegeven. Gedurende de zwangerschap wordt het beloop van de zwangerschap voor moeder en kind enkele malen geëvalueerd . Voor hen die in de regio wonen bestaat de mogenlijkheid voor een klinisch kraambed in het kader van de POP-poli.

Het is voor patiënten niet mogelijk om zelf een afspraak te maken. Dit gaat alleen op verwijzing. Voor meer informatie kunt u terecht bij de polikliniek Verloskunde of kijk op www.poppoli.nl