Maag-, Darm- en Leverziekten

Polikliniek Hepatitis u kunt hiervoor terecht bij Maag-, Darm en Leverziekten en Interne Geneeskunde

Locatie

OLVG, Locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 14

Tijden spreekuur

8.00-16.30 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 14

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, Locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto. 

 

 

Over de poli

Locatie Spuistraat

De hepatitispolikliniek is onderdeel van de polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) en de polikliniek Interne Geneeskunde. OLVG is een door de Nederlandse vereniging van Maag- Darm- Leverartsen en de Nederlandse Internisten Vereniging erkend hepatitis behandelcentrum.

Ons team bestaat uit een maag-, darm- en leverarts, een Internist/Infectioloog en gespecialiseerde infectieverpleegkundigen. Wij hebben veel ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met virale hepatitis. U wordt begeleid door een vaste arts en een vaste verpleegkundige die u afwisselend controleren.
Deelname aan wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met het VUmc en het AMC valt binnen de mogelijkheden.

Infectieverpleegkundige                                    

U krijgt een vaste infectieverpleegkundige die uitgebreid geschoold is op het gebied van hepatitis. Tijdens uw eerste afspraak met de verpleegkundige zal gesproken worden over ziekte, gezondheid en behandeling. Maar ook over leven met hepatitis, seksualiteit, kinderwens, relaties en werk. Als u tijdens de behandeling bijwerkingen krijgt, dan kan de verpleegkundige u hierbij ondersteunen.