Hartcentrum

Cardiologie A3u kunt hiervoor terecht bij Hartcentrum

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 31

Route

Naar de verpleegafdeling

West, route 31

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Let op: houd u in de weekenden in mei en juni rekening met extra reistijd en drukte op de weg als gevolg van wegwerkzaamheden. Lees meer

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de verpleegafdeling

Locatie Spuistraat

U wordt opgenomen op de afdeling Cardiologie wanneer er bij u sprake is van hart- en/of vaatziekten. Er is expertise op het gebied van: pacemakertechnologie, hartfalen, hartrevalidatie, echocardiografie en ritmestoornissen.

Op de afdeling is het mogelijk dat u middels een monitoringskastje op afstand bewaakt wordt door de CCU afdeling.

De afdeling kenmerkt zich door een kort verblijf, als u langer dan 48 uur opgenomen moet blijven is de kans aannemelijk dat u overgeplaatst gaan worden naar de Longstay Cardiologie op locatie Oost. Dit zal altijd in goed overleg gaan met de patiënt en de behandeld cardioloog.