Home

Bekkenbodemcentrum Amsterdamwij betrekken u actief bij onze behandeling

Bekkenbodemcentrum Amsterdam | OLVG

Contact & afspraak

Locatie West

020 510 88 88

Locatie Oost

020 599 49 99

Naar MijnOLVG

We weten als geen ander dat bekkenbodemklachten zeer persoonlijk en privé zijn. Ze frustreren en maken vaak onzeker. Maar erover praten én weten dat er iets aan te doen is, maakt al een wereld van verschil. Het Bekkenbodemcentrum OLVG bestaat uit een zeer ervaren en gespecialiseerd team en is er voor vrouwen en mannen in de regio Groot-Amsterdam.

Onze missie

Onze missie is dat onze patiënten weer onbezorgd een actief en vrij leven kunnen leiden. Daartoe hebben we het meest diverse multidisciplinaire team, en werken we volgens de laatste - bewezen - inzichten en methoden op ons vakgebied. Samen met u kijken we naar het hele verhaal en zorgen we voor een behandelplan op maat. Ons doel is dat u weer baas wordt over uw lichaam en onafhankelijk en onbezorgd kan genieten.

Onze behandelingen

Bekkenbodemcentrum Amsterdam biedt voor de volgende bekkenbodemproblemen een goede behandeling:

  • verzakking (prolaps) / het gevoel dat er iets uit de schede (vagina) naar buiten zakt

  • ongewild urineverlies

  • vaak moeten plassen

  • problemen bij ontlasting

  • pijn bij het vrijen

  • terugkerende urineweginfecties

Ook mannen

Ongeveer een miljoen Nederlanders hebben last van bekkenbodemproblemen. Ook mannen kunnen klachten krijgen. Het gaat dan om bijvoorbeeld plasklachten, blaasontsteking, urineverlies of  erectiestoornis. Ook zij zijn welkom bij het Bekkenbodemcentrum Amsterdam. 

Multidisciplinaire zorg 

Ons bekkenbodemteam werkt nauw samen om u de beste zorg te verlenen en bestaat uit een gynaecoloog, uroloog, bekkenbodemfysiotherapeut, chirurg, MDL-arts, incontinentieverpleegkundige en een seksuoloog/psycholoog.

Poliklinieken

Waar heeft u een afspraak? Klik op de poliklinieken voor locatie, route & contact.

Ervaringsverhaal

15 mei 2018

Bekkenbodemklachten zijn te verhelpenik kan weer wandelen

Bekkenbodemklachten frustreren en maken vaak onzeker. Maar erover praten én weten dat er iets aan te doen is, maakt al een wereld van verschil. Ook mevrouw Lange (68) leidt, na haar behandeling in het Bekkenbodemcentrum, weer een onbezorgd en vooral actief leven.

Lees verder