Overzicht agenda

Wetenschapsweek 2022

Wanneer

Maandag 13 tot en met donderdag 16 juni is de OLVG Wetenschapsweek 2022. Tijdens deze jaarlijkse Wetenschapsweek presenteren onderzoekers van OLVG hun resultaten, worden er prijzen uitgereikt en zijn er workshops voor (toekomstige) onderzoekers.

Keynote speaker Jonathan Bouman is huisarts en hacker en helpt zorgorganisaties bij het versterken van hun cybersecurity. In zijn lezing Leren denken als een hacker, digitale veiligheid voor onderzoekers gaat hij in op het belang van ethisch hacken. 
Speciale aandacht zal er ook zijn voor de uitreiking van de dr. Keemanprijs voor de beste OLVG-publicatie. Deze prijs wordt uitgereikt door Maurice van den Bosch, voorzitter raad van bestuur.

Aanmelden:

OLVG-medewerkers kunnen zich via het Leerportaal aanmelden voor de verschillende onderdelen van de wetenschapsweek. Geïnteresseerden van buiten OLVG kunnen zich voor de publieke evenementen (livestream) aanmelden door te mailen naar wetenschapsdag@olvg.nl. Graag vermelden bij welk evenement je aanwezig wilt zijn, en of je aan wilt sluiten via de livestream of naar het OLVG zal komen.

Programma:

Maandag 13 juni 16.30-18.00 uur
Abstractpresentaties, posterpitches en prijsuitreiking Onderzoeksprijs en Posterprijs. Dit evenement vindt fysiek plaats in OLVG, locatie Oost, in de Einthovenzaal, verbonden via livestream met de M-zaal in OLVG West. Uiteraard kunt u van buiten OLVG de livestream ook volgen.

Dinsdag 14 juni 16.00-18.30 uur
Op het programma staan workshops voor onderzoekers, fysiek in OLVG. Deze zijn alleen voor OLVG-medewerkers te volgen. Aanmelden kan via het Leerportaal.

Woensdag 15 juni 16.30-18.30 uur
Presentaties genomineerden voor de Keemanprijs, keynote speaker Jonathan Bouman over Ethisch hacken en de uitreiking van de Keemanprijs door Maurice van den Bosch (voorzitter raad van bestuur). Dit evenement vindt plaats fysiek in OLVG West in de M+C zaal, verbonden via livestream met de Einthovenzaal 1 in OLVG Oost. Uiteraard kunt u van buiten OLVG de livestream ook volgen.

Donderdag 16 juni 16.00-18.30 uur
Op het programma staan workshops voor onderzoekers, fysiek in OLVG. Deze zijn alleen voor OLVG-medewerkers te volgen. Aanmelden kan via het Leerportaal.

Overzicht agenda