Contactgegevens SEH

Spoed ambulance: 112

Huisartsen: 08800-30600

7 dagen per week, 24 uur per dag

Apotheken Amsterdam:
adressen en openingstijden        

Gebitsklachten 's avonds of in het weekend:
Tandartsspoedpost OLVG

Enige SEH in de binnenstad

Enige SEH in de binnenstad

Het OLVG heeft de enige Spoedeisende Hulp in de binnenstad van Amsterdam. Naast een groot aantal Amsterdammers dat de SEH jaarlijks bezoekt, heeft het OLVG te maken met specifieke doelgroepen, zoals toeristen.

Rust in de drukste SEH van Nederland

Rust in de drukste SEH van Nederland

In het OLVG huist de drukste Spoedeisende Hulp (SEH) van Nederland. Hoe houd je een plek, waar mensen komen in paniek of onder invloed van drank en drugs, veilig voor patiënten? Lees het verhaal 'Een veilige plek voor wie snel hulp nodig heeft'

Snel inzicht in benodigde zorg

Bezoek aan de SEH »

De ingang van de Spoedeisende Hulp is aan de Ruyschstraat tegenover het politiebureau aan het 's Gravesandeplein. De SEH is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.
Routebeschrijving naar locatie Oosterpark

Spoedeisende hulp wordt sneller

Spoedeisende Hulp wordt sneller

Wel eens bij de SEH gezeten voor een kleine wond? Vroeger kon het soms even duren voordat de dokter u kon helpen. Vooral bij een betrekkelijk eenvoudige wond, want mensen met ernstiger letsel krijgen natuurlijk voorrang. Maar nu is er een zorgpad speciaal voor mensen met eenvoudige wonden. Lees het artikel 'Spoedeisende hulp wordt sneller'

Mensen met een minder ernstige wond of klacht wachten dus iets langer. Zo'n selectie op grond van medische noodzaak noemen we 'triage'. Kijk mee op de Spoedeisende Hulp

Kosten bezoek SEH

Kosten bezoek SEH

Een bezoek aan een Spoedeisende Hulp kost altijd minimaal € 175,-. Door uw behandeling kan het bedrag hoger worden.

  • Bent u verzekerd? Dan krijgt uw zorgverzekeraar de rekening. Houd er rekening mee dat SEH-zorg onder uw eigen risico valt.
  • Bent u niet verzekerd of heeft u geen E-111-nummer? Dan betaalt u een voorschot van € 175,- na afloop van uw behandeling. U krijgt een voorschotnota.

Lees meer over kosten en verzekering in het OLVG

Bereid uzelf en uw kind voor op een bezoek aan het OLVG

Met uw kind naar het ziekenhuis

Een bezoek aan het ziekenhuis kan voor een kind zeer indrukwekkend zijn. Uw kunt uw kind begeleiden door voor of na een bezoek aan het OLVG eens samen onze kinderwebsite te bekijken. Veel vragen van kinderen over het ziekenhuis worden op deze site beantwoord.

Naar kindersite OLVG