Spatadercentrum OLVG

(020) 599 30 58 Chirurgie

(020) 599 30 59 Dermatologie

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 16.00 uur

Wat zijn spataderen?

Wat zijn spataderen?

Spataderen zijn bloedvaten die door slecht sluitende klepjes niet meer goed werken of wijder zijn worden. Spataderen kunnen klachten geven, zoals pijn, jeuk en krampen. Er zijn in het OLVG verschillende behandelingen mogelijk, zowel door de chirurg als door de dermatoloog.

Meer informatie leest u in onze folder Spataderen

Behandeling in het OLVG

Behandeling in het OLVG

Er zijn in het OLVG verschillende mogelijkheden om spataderen te behandelen.

Bekijk alle behandelingen in onze folder

Spatadercentrum team

Multidisciplinair team

Binnen het Spatadercentrum OLVG werken de afdelingen Dermatologie en Chirurgie intensief samen. Afhankelijk van het soort spataderen wordt u door een chirurg of door een dermatoloog behandeld. Uw arts bespreekt met u welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Maak kennis met ons team

OLVG heeft Spataderkeurmerk

Spataderkeurmerk

Het OLVG heeft het Spataderkeurmerk. Dit keurmerk voor goede spataderzorg wordt toegekend aan ziekenhuizen die voldoen aan een aantal criteria die geformuleerd zijn door de Hart&Vaatgroep

ClariVein, nieuwe behandelmethode voor spataderen

ClariVein - 'Na een dag of twee ging ik alweer hardlopen'

Brian liep er al een paar jaar mee: een zeurderig gevoel in zijn been. Het gevoel kwam van een spatader vlakbij zijn knie. Na een tijd was hij het zat. ‘Ik wilde er van af. En snel.’
Lees meer

Agenda

Hoe snel ben ik aan de beurt?

U kunt meestal op korte termijn bij ons terecht. De wachttijd voor een poliklinische afspraak is over het algemeen 1 week (5 werkdagen). Uw huisarts kan de exacte actuele wachttijden per spreekuur of behandeling voor u nakijken in de verwijsapplicatie ZorgDomein.

De eerste afspraak bij het Spatadercentrum