Oncologisch Centrum Amsterdam

Contactgegevens
Zoekt u een telefoonnummer? U vindt op onze site per kankersoort informatie over de contactpersonen in het OLVG (de casemanagers) en telefoonnummers van betrokken afdelingen.
Naar vormen van kanker (zorgpaden)

Polikliniek Oncologie

Oosterpark poliplein 2 (P2)
(020) 599 30 20

Oncologisch Centrum Amsterdam

Wanneer het vermoeden bestaat dat u kanker heeft, is het prettig zo snel mogelijk te weten waar u aan toe bent. Het OLVG is verbonden aan het Oncologisch Centrum Amsterdam, het grootste oncologisch samenwerkingsverband in Amsterdam van het BovenIJ ziekenhuis, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. U kunt snel terecht voor een groot aantal onderzoeken en oncologische behandelingen. Bij u in de buurt, in één van de drie ziekenhuizen in een voor u bekende omgeving.

Persoonlijke benadering

Bij elke kankersoort hoort een speciaal behandelteam om u de beste zorg te geven. De specialisten in dit team zorgen samen met u voor een persoonlijk behandelplan. Een plan dat past bij uw ziekte, maar ook bij uw  persoonlijke situatie. Een vast contactpersoon begeleidt u tijdens de hele periode van behandeling. We zorgen dat uw huisarts betrokken wordt bij de behandeling en vanzelfsprekend hebben we ook aandacht voor de mensen om u heen.

Groot in expertise

Kankerzorg is vaak complexe zorg. Door onze kennis en ervaring te bundelen, hebben we het beste van de drie ziekenhuizen bij elkaar gebracht. We werken intensief samen met het Nederlands Kanker Instituut-Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL), AMC en VUmc. We nemen bovendien deel aan nationaal en internationaal wetenschappelijk onderzoek. Meer informatie leest u op www.oncologischcentrumamsterdam.nl 

Het Oncologisch Centrum Amsterdam is een samenwerkingsverband van:

Logos oncologisch centrum amsterdam