Polikliniek

(020) 599 30 59

ma t/m vrij van 8.30 - 16.00 uur + di en do van 17.00 - 20.00 uur

Dermatologie in het OLVG

Dermatologie in het OLVG

Dermatologie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het herkennen en behandelen van aandoeningen van de huid. De dermatologen van het OLVG behandelen alle acute- en chronische huidziekten, zoals acne, eczeem of psoriasis. Maar ook ziekten van haren en nagels, allergische reacties van de huid, moedervlekken, geslachtsziekten, huidkanker, huidinfecties, spataderen en 'open benen’.

Maak kennis met onze dermatologen

Naar Dagbehandeling Dermatologie

Naar Dagbehandeling Dermatologie

Het behandelcentrum is onderdeel van de afdeling Dermatologie van het OLVG. De behandeling, begeleiding en afspraken worden door een vast team van assistenten gedaan.

Meer informatie over het Dagbehandeling Dermatologie

Kosten bezoek dermatoloog

Kosten bezoek dermatoloog

Uw zorgverzekeraar betaalt alle kosten van het basispakket. Heeft u zorg nodig die niet onder dit pakket valt? Dan kan het zijn dat u een deel van de rekening zelf moet betalen. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Lees meer over uw eerste bezoek aan de dermatoloog

Kijk mee bij...Dermatologie

Kijk mee bij... Dermatologie

De Dagbehandeling Dermatologie is er voor patiënten met een chronische huidaandoening, meestal een ernstige vorm van psoriasis of eczeem. Deze aandoeningen zijn niet te genezen, maar we kunnen de huid wel (tijdelijk) in een betere conditie brengen.

Benieuwd naar ons behandelcentrum?

Etnische Dermatologie

Etnische Dermatologie

Veel huidaandoeningen hebben bij patiënten met een donker huidtype een andere presentatie dan bij patiënten met een licht huidtype. Het is belangrijk om deze aandoeningen vaak gezien te hebben, snel de juiste diagnose te stellen en meteen een gerichte behandeling te starten.

Meer informatie over tropische huidinfecties